وقتی افسردگی به درمان بیماری‌ها کمک می‌کند-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

وقتی افسردگی به درمان بیماری‌ها کمک می‌کند

برای اولین بار، دانشمندان زیرشاخه جدیدی از افسردگی را شناسایی کرده‌اند که شامل اختلالات شناختی بارزتر است و از این طریق تشخیص و درمان بیماری‌ها تسهیل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۳۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، محققان دانشگاه استنفورد از بررسی‌ها، آزمایش‌های مبتنی بر مصرف دارو و اسناد تصویربرداری از مغز برای ترسیم اختلالات شناختی استفاده کردند که با رفتار‌هایی مانند دشواری در برنامه‌ریزی برای آینده، عدم کنترل خود، تمرکز ضعیف و سایر مسائل مربوط به عملکرد اجرایی مشخص می‌شود.

 

مشکلات مربوط به عملکرد اجرایی از مدتی قبل به عنوان عامل اساسی تشدید اختلال افسردگی شناخته شده است و دانشمندان استدلال می‌کنند که برای ۲۷ درصد از مبتلایان، این مسئله غالب است و اکثر دارو‌های فعلی این مشکل را حل نمی‌کنند. حدود پنج میلیون نفر تنها در ایالات متحده مبتلا به افسردگی هستند.

 

لین ویلیامز، نویسنده ارشد و استاد روانپزشکی و علوم رفتاری، می‌گوید: «افسردگی در افراد مختلف به روش‌های متفاوتی بروز می‌کند، اما یافتن اشتراک‌ها – مانند نمونه‌های مشابه عملکرد مغز – به متخصصان پزشکی کمک می‌کند تا با شخصی کردن مراقبت‌ها، به طور مؤثری شرکت‌کنندگان را درمان کنند.»

 

برای تکمیل این مطالعه، به ۱۰۰۸ بزرگسال مبتلا به اختلال افسردگی اساسی که دارو مصرف نمی‌کردند، یکی از سه داروی ضد افسردگی رایج داده شد - اسیتالوپرام (معروف به Lexapro) و سرترالین (Zoloft) که روی سروتونین اثر می‌کند و ونلافاکسین-XR (Effexor) که روی سروتونین و نوراپی نفرین اثر می‌کند.. در پایان هشت هفته، ۷۱۲ شرکت کننده مطالعه را تکمیل کردند. همچنین اطلاعات ام آر آی این افراد هم بررسی شد.

 

دکتر لورا هک، نویسنده ارشد این مطالعه و استادیار روانپزشکی و علوم رفتاری، گفت: «این مطالعه بسیار مهم است، زیرا روانپزشکان ابزار‌های اندازه گیری کمی برای تشخیص افسردگی و کمک به تصمیم گیری در مورد درمان دارند و بیشتر به مشاهدات و گزارش‌های شخصی تکیه می‌کنند. تصویربرداری در حین انجام وظایف شناختی در مطالعات درمان افسردگی نسبتاً جدید است.»

 

از این رو، محققان امیدوارند بتوان آزمایش‌هایی را برای تشخیص این اختلال و تغییر درمان به منظور تطابق بیشتر با این زیرگروه اختلال افسردگی اساسی ایجاد کرد.

 

پژوهشگران امیدوارند با استفاده از درمان‌های مختلف مانند تحریک مغناطیسی ترانس کرانیال (TMS) و درمان رفتاری شناختی (CBT) و همچنین سایر دارو‌ها مانند گوانفاسین که معمولاً برای درمان نقص توجه به کار می‌رود، مطالعات بیشتری بر روی افراد مبتلا به افسردگی انجام دهند و رویداد‌هایی مانند خودکشی را کاهش دهند./ فارس

ارسال نظر